Köszöntöm!

Ön egy olyan szimbolikus kapun lépett be BUSINESS Infoparkunkba, ahol megismerkedhet egy új üzletfejlesztési célú marketing kommunikációs eszközzel.

Erre minden bizonnyal szüksége is lehet, mivel minden vállalkozás legfőbb üzleti célja termékeinek, szolgáltatásainak értékesítése a piac bővítése, miközben egyre kiélezettebb a verseny.

A kis és középvállalkozások nincsenek könnyű helyzetben, mivel a legtöbb vállalkozás nem rendelkezik hatékony marketing eszközökkel, a költséges médiák pedig számukra elérhetetlenek.

Emellett az üzleti hirdetések díja nincsenek összhangban a tapasztalt hatékonyságukkal.

Hátráltatja a hatékony marketing kampányok indítását, hogy számos vállalkozás küzd forráshiánnyal.
Innováció, Üzleti, Információk, Előadás, Grafikon

HÁTRÁNYOK HELYETT, ÚJ MEGOLDÁSOKAT VÁLASSZON!

Mi a SIKER forrásaként ajánlani tudunk Önnek egy új marketing kommunikációs eszközt.

Az általunk ajánlott Infokommunikációs Rendszer (Továbbiakban: IKR.), internet alapú megoldás, amely a vállalkozások üzleti információinak kommunikációját végzi, miáltal az eladók, vevők és más piaci szereplők koncentrált jelenlétét idézi elő a BUSINESS Infópark és további üzleti portálokon , hogy a cégek üzleti érdekeit szolgálja.

A rendszer ügyfélbarát és adottságai lehetővé teszik, hogy a vállalkozások általa elérjék legfontosabb üzleti céljaikat.

Az IKR. két alrendszert működtet, melyek közül a SZENISO Business Center (Továbbiakban: SBC.) a belföldi, míg a MARKETING és Bróker Center (Továbbiakban: MBC.) magyar - és angol nyelvű információs portálok a hazai cégek és a külföldi cégek közötti kommunikációt koordinálja.

A felhasználók üzleti céljait belföldön a következő integrált tematikus üzleti portálok szolgálják: Cégadatbank, BUSINESS Infopark, Üzleti SIKER Hirdető, Üzleti Partnerközvetítő, Kereskedőház, Gépbörze, Befektetőközvetítő, Ingatlanbróker, Cégbróker.
Csapat, Csapatépítés, Siker

Az IKR.-rel a SIKER forrása a mi kezünkben lehet!

Milyen üzleti célok eléréséhez használhatja az IKR.-t? Milyen marketing előnyökre számíthat, ha előfizet az IKR. használatára?

A rendszer használatára történt előfizetéssel Ön jogot szerez arra, hogy a rendszer által kínált valamennyi előnyt hasznosítsa.
Vállalkozó, Ötlet, Hatáskör, Vision, Cél
A SIKER KÜSZÖBÉN!


Milyen technikai előnyöket vehet számításba? Milyen AJÁNDÉK szolgáltatásokat ajánl a Szolgáltató az Előfizetőknek? Milyen módon támogatja a Szolgáltató az IKR. használatát? Örömmel vennénk, ha megismerné az IKR. használatának előfizetési feltételeit. Ebből a célból és az üzleti kapcsolataink fejlesztése érdekében kérjük tiszteljen meg bennünket adataival.

Az Ön neve: *
Email címe: *
Telefon száma: *


Köszönjük érdeklődését!

A továbbiakban szeretnénk, ha megismerné az előfizetési feltételeket, amelyet követően Önnek módjában áll az IKR. használatát megrendelni. Kérjük, hogy megrendelésének továbbítása előtt jelölje meg az Ön által választott időtávot. Tájékoztatjuk, hogy díjaink december végéig bevezető jellegűek.


Megrendelő lap és szerződés
előfizetők részére
------------------------------------------------------------------------
  1. Előfizető adatai:
A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Megrendelő (cég) neve: *
Adószám:
(Céges megrendeléskor kötelező kitölteni)
Számlázási cím: *
Email: *
Telefon:
 
  1. Szolgáltató adatai:
  1. A szerződés tárgya:

  2. Infokommunikációs Rendszer használatára vonatkozó jogosultság megszerzése.
  1. Előfizető jogosultsága:

  2. Előfizető jogosult a Szolgáltató tájékoztatójában szereplő funkciók, a kínált marketing és technikai előnyök hasznosítására. Jogosult továbbá a Szolgáltató által az Előfizetőknek felajánlott ajándékok ingyenes igénybevételére.
  1. Megrendelőre, mint Előfizetőre vonatkozó külön megállapodások
5.1 Előfizető tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató a megrendelés továbbítását követően igényli az Előfizető ingyenes regisztrációját a www.cegadatbank.hu üzleti portálon.
5.2 Előfizető megérti, hogy a tömeges információ feladásokra tekintettel, a Szolgáltatónak korlátoznia kell az információk terjedelmét és a meghivatkozott linkek elhelyezését a közlésekben.
5.3 Előfizető   tudomásul veszi, hogy az eljárások egyszerűsítése érdekében   a Szolgáltató nem rendszeresített JELSZÓ használatot, helyette bizalommal kezeli az Előfizetők feladásait és a kapcsolódó magatartásait.
5.4 Az Előfizető tudomásul veszi, hogy egy-egy üzleti információ módosítása csak a teljes  módosított üzleti információ ismételt feladásával lehetséges,  amely ez által előre sorolt pozícióba kerül.
5.5 Előfizető  vállalja, hogy a szolgáltatás színvonalának fejlesztését észrevételeivel és javaslataival folyamatosan segíti.
  1. Előfizetésre vonatkozó megállapodások
6.1 Előfizető a Szolgáltató által felajánlott alternatívák közül, az általa megjelölt időtartamra kíván előfizetni: *
Éves
br. 32.000 Ft.
Féléves
br. 18.000 Ft.
Negyedéves
br. 9.000 Ft.
6.2 Előfizető vállalja, hogy a Szolgáltató ennek megfelelően kiállított számláját 5 napon belül kiegyenlíti.
6.3 Előfizető tudomásul veszi, hogy a megrendelés továbbítása után jogosult az aktuális üzleti információit feladni, miközben tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató azokat csak a díjfizetést követő 24-48 órán belül teszi közzé.
6.4 Előfizető tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató az előfizetési díjon felül - a közzétett üzleti információkkal elért konkrét üzleti eredményre hivatkozva - nem jogosult sikerdíjra vonatkozó számlát kibocsájtani.
  1. Előfizető kötelezi magát arra, hogy a megrendelés továbbítása előtt megismeri a Szolgáltató Adatvédelmi tájékoztatóját.

aláírás *
A fenti feltételekkel az IKR. használatát, mint Előfizető